Ik Hou Van Brabant heeft een nieuwe naam: Pop-Up Uitjes!

Met trots presenteren wij onze nieuwe naam: Pop-Up Uitjes! Alle informatie van onze Ik Hou Van Brabant website is binnenkort te vinden op onze nieuwe website www.popup-uitjes.nl.

Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

TWC Ons Verzet in Schaijk

Kijk voor de foto’s en het verslag op onze nieuwe website: Pop-Up Uitjes

Uitje raad van 11, prins en adjudanten CV Herpen

Het verslag en de foto’s zijn te vinden op onze nieuwe website: Pop-Up Uitjes

Familiedag Geffen met familie Van Venrooij

Effe noar Geffe voor een spelshow met de familie van Venrooy, dat klonk als een gezellige aanvraag voor de Ik Hou Van Brabant spelshow. En een gezellige familiedag dat werd het in de kantine van sporthal De Geer in Geffen!

Personeelsuitje Sint Oedenrode

Het personeelsuitje van bouwbedrijf Van Stiphout was dit jaar bij de Gouden Leeuw in Sint Oedenrode. Om het feest compleet te maken, speelden we met alle medewerkers en aanhang de Ik Hou Van Brabant spelshow.

35-jarig bestaan Buurtschap De Koffiestraat

Je hebt thuiswedstrijden en thuiswedstrijden, vandaag hoefden we de straat maar over te steken, want deze edititie van de Ik Hou Van Brabant spelshow was bij de buren ter ere van het 35 jarig bestaan van Buurtschap De Koffiestraat.

Bedrijfsuitje Van Acht – Vresselse Hut

Deze mooie zaterdagavond stonden we in de Vresselse Hut in Nijnsel/Sint Oedenrode voor het bedrijfsuitje van Van Acht. Met de Just Beat It Show werd het een gezellige avond waar nog lang over nagesproken zal worden!

Familiedag Familie Van Extel

Wat een energie hebben we vandaag gekregen van de Ik Hou Van Brabant spelshow met de familie van Extel! Bij de Driezeeg in Middelrode speelden we een spelshow tijdens de familiedag om niet snel meer te vergeten!

Just Beat It CV De Heikneuters

Na 8 jaar wachten voor Carnavalsvereniging De Heikneuters uit Mariahout, was het dan eindelijk weer zoveer… De jaarlijkse feestavond met het Ik Hou Van Brabant team! Dit keer niet met de Ik Hou Van Brabant spelshow maar met de Just Beat It show op locatie in Mariahout.

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden