Spelshows voor elk uitje

Wij presenteren onze eigen spelshows, maar maken ook graag een show op maat voor u! De spelshows die door het Ik Hou Van Brabant team gepresenteerd worden, zijn geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft minstens even hilarisch te worden als u op tv gezien hebt!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! Met Ik Hou Van Brabant krijgt uw feest een totaal andere draai! Het Ik Hou Van Brabant entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten waarbij het publiek betrokken wordt om mee te zingen!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt een show van het Ik Hou Van Brabant team! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

Wilt u de afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto's van de recente uitjes

Kerstborrel Siba Uden On Ice

Ho Ho Hooo, dit keer een compleet ander kerstfeest voor de medewerkers van Siba met de Ik Hou Van Kerst spelshow! Bij Uden On Ice was het prima feesten, drinken en eten en natuurlijk een prachtige ambiance voor deze kerstborrel.

Ik Hou Van Kerst met MaasWaal college Wijchen

Ho Ho Ho, vandaag weer te gast bij het MaasWaal college in Wijchen met de Ik Hou Van Kerst show! Na het succes van 2014 en de oudhollandse spelletjes van 2015 was het duidelijk weer tijd voor een gezellige kerstborrel met een beetje strijd, maar met name gezelligheid!

Ik Hou Van Kerst Battle Slim, MTC en Ermers bij Kerkzicht

De speciale Ik Hou Van Kerst battle tussen Slim Telecom, MTC Bernheze en Ermers Grondwerken bij zaal Kerkzicht was bijzonder geslaagd! Nooit eerder streden drie verschillende bedrijven zo tegen elkaar onder leiding van het Ik Hou Van Brabant team.

Kerstborrel Smink Veghel met Ik Hou Van Kerst

In de tot feest- en dinerzaal omgebouwde locatie van Smink in Veghel werd er dit jaar flink uitgepakt met de kerstborrel! Aansluitend aan het werk stond al gelijk de Ik Hou Van Brabant-Kerst show klaar om met een pilsje in de hand goed te starten!

Kerstborrel Rabobank Peel Noord bij Bavaria Brouwerij Café

De kerstborrel en de uitreiking van de kerstpakketten kregen dit jaar een bijzonder tintje met de Ik Hou Van Brabant-Kerst spelshow! In het altijd mooie Lieshout waren we te gast bij het Bavaria Brouwerij Café om voor Rabobank Peel Noord een geweldige avond te verzorgen.

Ik Hou Van Kerst – Nia Domo en Verstraten in Boekel

Ho ho ho! Met kerst weer in het vizier is de aftrap van de Ik Hou Van Kerst shows gedaan bij Nia Domo in Boekel. Met alle medewerkers van Nia Domo en Verstraten Catering hebben we er een kei gezellige kerstborrel van gemaakt, op naar de drukke maar gezellige laatste weken van het jaar!

Uitje medewerkers Jumbo Geffen

Toen het uitje voor de medewerkers van de Jumbo uit Geffen geregeld moest worden, was het al snel duidelijk dat dit jaar het Ik Hou Van Brabant team moest komen om er samen een kei gezellige avond van te maken! En zo waren we vandaag te gast bij ’t Tunneke in Heesch om de Ik […]

PV ’t Trommeltje van Trobas

In het koude Dongen vierde vandaag PV ’t Trommeltje van Trobas het personeelsuitje. Met het Ik Hou Van Brabant team ging het dak van De Gouden Leeuw er bijna af 😉

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.