Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

Kerst- en nieuwjaarsborrel Verstraten

Om 2018 goed te beginnen en 2017 goed af te sluiten was vandaag de kerst- en nieuwjaarsborrel van Verstraten Catering en Nia Domo in Boekel bij Nia Domo. Nou, als heel 2018 zo knallend wordt als deze avond, dan komt het wel goed met jullie!

Fantastische start van 2018 met van Son’s Eethuis!

Het nieuwe jaar fantastisch begonnen met de Ik Hou Van Brabant spelshow en super after-party met Van Son’s Eethuis uit Schaijk bij ’t Hôfke in Handel!

Ik Hou Van Kerst Battle – Van Zutphen Electro – Time-Out – Hypotheekvisie

De jaarafsluiting voor Van Zutphen Electro, Hypotheekvisie, Time-Out en zelfs voor het Ik Hou Van Brabant team werd vandaag met een kerstborrel gevierd bij ’t Hôfke in Handel met de Ik Hou Van Kerst show!

Just Beat It met Smink in Veghel

Recht van de werkvloer op naar de Just Beat It show bij Smink in Veghel. Even de druk van het werk vergeten met de Just Beat It Show en op naar het kerstdiner!

Ik Hou Van Kerst spelshow Bierens in Veghel

Met een enthousiast onthaal speelden we de Ik Hou Van Kerst spelshow met Bierens Incasso Advocaten in Veghel. In het theater beloofde het een avond te worden om niet snel te vergeten!

Ik Hou Van Kerst borrel met Hanegraaf in Vinkel

Voor de kerstborrel van fokbedrijf Hanegraaf zijn we naar Vinkel afgereisd om daar de Ik Hou Van Kerst show te spelen met medewerkers en familie. Het was een avond vol gezelligheid en een vleugje slappe klets!

Ik Hou Van Kerst / Brabant / Limburg in Sittard

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de kerstborrel van Ponthus in Sittard en zo werd het Ik Hou Van Brabant team ingevlogen om de gecombineerde Ik Hou Van Kerst / Limburg / Brabant show te spelen!

Kerstborrel Akertech Udenhout

De kerstborrel van Akertech uit Udenhout zag er dit jaar eens een keer totaal anders uit! Gekleed in de mooiste kersttruien, lichtjes in het haar en met de creatiefste versieringen werd het met de Ik Hou Van Kerstshow een avond om niet snel te vergeten!

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden