Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

Just Beat It CV De Heikneuters

Na 8 jaar wachten voor Carnavalsvereniging De Heikneuters uit Mariahout, was het dan eindelijk weer zoveer… De jaarlijkse feestavond met het Ik Hou Van Brabant team! Dit keer niet met de Ik Hou Van Brabant spelshow maar met de Just Beat It show op locatie in Mariahout.

Feestavond Total Pack bij ’t Hôfke in Handel

Met een vers bestickerde aanhanger met onze nieuwe naam “Pop-Up Uitjes” reisden we vandaag naar partnerlocatie ’t Hôfke in Handel. Daar hadden we voor TotalPack de feestavond geregeld met lekker hapjes, genoeg drankjes en natuurlijk de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Teambuilding in Gelderland met ING

Om de teamband te versterken en het 2daagse congres te onderbreken met een leuke en gezellige teambuilding, waren we vandaag met de Ik Hou Van Holland spelshow te gast bij de ING in Fletcher Hotel Doorwerth in Gelderland.

Onvergetelijk uitje Badmintonclub Netwerk Eindhoven

Het Ik Hou Van Brabant team streek vandaag weer neer bij Het Keetelhuis in Eindhoven van onze partner La Casserole. Dit keer waren we te gast bij het onvergetelijke uitje van badmintonclub Netwerk uit Eindhoven!

Teamuitje Vrouwen 1 Udi ’19

Wat ga je doen met een stel fanatieke dames na een potje sjouwen op Bedaf? Juist, de Just Beat It spelshow spelen! Zo ging vandaag het Vrouwen 1 team van Udi 19 met en tegen elkaar de strijd aan in een teamuitje om niet snel te vergeten!

Bedrijfsuitje Veghel met Van Leiden

De maand september is weer goed van start gegaan met het bedrijfsuitje van Van Leiden Interieur uit Veghel bij de Afzakkerij in Veghel. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd er flink gestreden om de hoofdprijs!

Familiedag Familie De Kok Drunen

De eerste show na de vakantie was er gelijk één om niet snel te vergeten! Het spits werd afgebeten door de familie De Kok in De Schaapskooi in Drunen met de Ik Hou Van Brabant spelshow.

Beveiligd: Test

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden