Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

Medewerkers uitje In ’t Groen

Onze seizoensafsluiting vierden we met alle medewerkers van In ’t Groen in Klein Dongen. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow was het ouderwets gezellig, een mooie afsluiting, tijd voor vakantie!

Vier het leven met Ad en Beppie

Vier het leven! Met dit motto vierden we vandaag het leven met Ad en Beppie en al hun familie en vrienden bij De Mouthoeve in Boekel! Met de Just Beat It spelshow werd deze avond in ieder geval alvast goed gevierd!

Teambuilding team Omega

Om de teamgeest te versterken na de samenvoeging van Rob van de Ven en Heerkens Electro speelden we vandaag de Ik Hou Van Brabant teambuilding show in het nieuwe pand van Omega in Schijndel!

Vriendenuitje Herpen CV Lek Me Vesje

Ook voor een Ibiza party zijn wij wel te porren! Vandaag waren we te gast bij het vriendenuitje van CV Lek Me Vesje in Herpen met de Just Beat It Spelshow voor een onvergetelijk vriendenuitje!

Ik Hou Van Kerst met De Ruwaard – Oss

In de heetste zomer van de laatste decennia spelen we de Ik Hou Van Kerst spelshow met de bewoners van zorgcentrum De Ruwaard. Het thema van deze feestweek was namelijk “Winter” en daar paste deze show natuurlijk perfect bij!

Personeelsuitje Van Der Doelen met Just Beat It!

Nadat we door de organisatie al meerdere keren gespot waren op diverse feesten, werden we vandaag uitgenodigd bij het personeelsuitje van Van Der Doelen. Het werd een Just Beat It show om niet snel te vergeten!

Bedrijfsuitje Hilvarenbeek/Spoordonk

Nadat we eerst het bedrijf in Hilvarenbeek bewonderd hadden, waren we te gast in Spoordonk bij het bedrijfsuitje van Witlox Transport met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Familiedag voor familiebedrijf van Dinther

Een familiedag voor familiebedrijf van Dinther kan natuurlijk niet zonder de Ik Hou Van Brabant spelshow! Want voor jong en oud, meisje of jongen, voor iedereen was het een top middag!

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden