Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

Ik Hou Van Holland De Ruwaard Oss

Wat is nou een Hollandse Week zonder Ik Hou Van Holland? Dat dacht de evenementencommissie van ‘leefhuis’ de Ruwaard in Oss ook en boekte de op maat gemaakte Ik Hou Van Holland spelshow!

Teambuilding Civil bij ’t Hôfke in Handel

Vanuit Geffen gingen we richting Handel om bij ’t Hôfke de Ik Hou Van Brabant spelshow te spelen met Civil uit Goirle. Het jaarlijkse teambuildingsuitje met partners bestond dit jaar uit een vol programma, afgesloten met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Familiedag familie Van Erp

Stonden we gisteren nog in een chateau, gaven we vandaag een huiskamershow voor de familie Van Erp! Zo zie je maar weer dat de Ik Hou Van Brabant spelshow echt op iedere locatie gespeeld kan worden!

Ik Hou Van BrabantSport bij SX-tival Eindhoven

Bij hét sportfestival van Brabant, het SX-tival in Eindhoven, kon het Ik Hou Van Brabant team natuurlijk niet ontbreken! Speciaal voor de organisatie BrabantSport maakten we de Ik Hou Van BrabantSport show op maat. Met de scherpe presentatie van gastpresentatrice Christel de Laat was het een fantastische aftrap van dit Grootse evenement!

Familiedag familie Van Uden in Schijndel

Een familiedag organiseren? Ik Hou Van Brabant bellen! Zo waren we vandaag te gast bij de familie Van Uden in de Schaapskooi in Schijndel!

Start van het seizoen met Buurtvereniging Oude Leede Pijnacker

Zo, de vakantie zit er weer op voor het Ik Hou Van Brabant team en de eerste show van het seizoen was gelijk al een “buitenlandse” show in Pijnacker voor buurtvereniging Oude Leede. Het bewijs is geleverd dat ze ook buiten Brabant mooie feestjes kunnen bouwen!

Popkoor Noiz uit Heesch!

De laatste show voor onze vakantie was een kei mooi feest met Popkoor Noiz uit Heesch! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow hebben we de vakantie goed ingeluid!

Geert en Els 50 jaar getrouwd!

Voor het 50-jarig jubileum van Geert en Els, reisden we vandaag af naar Liessel. Samen met alle vrienden en familie speelden we de Ik Hou Van Brabant spelshow (Met een vleugje Limburg)!

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden