Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

Familiedag Familie Oomen

Op deze prachtige zomerse dag reisden we af naar het prachtige Raamsdonk voor de familiedag van de familie Oomen. Een familiedag waar nog lang over nagepraat zal worden!

Fokus – Welcome On Board

Met de dames van Fokus waren we vandaag te gast bij de Schaapskooi in Schijndel om met de Welcome On Board spelshow een fantastische middag te beleven!

Personeelsuitje Just Beat It met Heesakkers Beton

Just Beat It met het personeelsuitje van Heesakkers Beton, dat beloofde op voorhand al een succes te worden! Want al sinds jaar en dag zijn wij kind aan huis bij dit fantastische gezelschap met onze spelshows!

Vrijgezellenfeest Pepijn bij D’n Brouwer in Moergestel

Eindelijk gaat het er dan toch van komen: Pepijn gaat trouwen met zijn Renate! En natuurlijk hoort er voorafgaand aan het huwelijk een mooi vrijgezellenfeest gehouden te worden. Hoe kan die dag nou beter beginnen dan met de Ik Hou Van Brabant/Pepijn spelshow in D’n Brouwer in Moergestel.

Ik Hou Van Brabant in Heeswijk-Dinther

Vandaag een bijna thuiswedstrijd met de Ik Hou Van Brabant spelshow in de Kerkstraat in Heeswijk-Dinther. Met de dames en heren van de room & loungeservice van Hutten catering op de 2de etage (Da’s een hele mond vol) werd het een top avond!

Familiedag familie Schuurmans in Veghel

Na een kei gezellige Ik Hou Van Brabant show voor de familiedag van de familie Schuurmans, waren we dit jaar te gast bij de Stapperij in Veghel met de Just Beat It show om er wederom een super gezellige middag van te maken!

5 x 11, 55 jarig jubileum met CV de Plekkers

In Rooij bij De Kienhoef, daar gebeurt het! Voor het 55 jarige bestaan van CV de Plekkers waren kosten nog moeite gespaard en is helemaal uit Heeswijk-Dinther het Ik Hou Van Brabant team ingevlogen om er een kei skôn feest van te maken!

Top feest in Eindhoven met European Leisure Jobs

Het was niet gewoon goede vrijdag, het was een super vrijdag! Met het team van European Leisure Jobs en de Ik Hou Van Brabant spelshow werd er een kei skôn feestje gebouwd in Eindhoven!

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden