IK HOU VAN BRABANT

Ik Hou Van Brabant, een origineel maar bovenal geweldig entertainment programma voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen! Ik Hou Van Brabant is een uitdagend teamspel met prikkelende vragen, muziek uit de ouwe en nieuwe doos en uitdagende opdrachten en dit alles natuurlijk over het prachtige Brabant, de Brabantse gebruiken en natuurlijk ontbreken de bekende Brabanders niet. Deze spelshow heeft een hoog entertainment gehalte waarbij competitie, humor, gezelligheid en hilariteit hand in hand met elkaar gaan! Geïnspireerd door Ik Hou Van Holland Het spel Ik Hou Van Brabant is geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft even hilarisch te worden als u op tv gezien hebt!

Spelshows voor elk uitje

Wij presenteren onze eigen spelshows, maar maken ook graag een show op maat voor u! De spelshows die door het Ik Hou Van Brabant team gepresenteerd worden, zijn geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft minstens even hilarisch te worden als u op tv gezien hebt!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! Met Ik Hou Van Brabant krijgt uw feest een totaal andere draai! Het Ik Hou Van Brabant entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten waarbij het publiek betrokken wordt om mee te zingen!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt een show van het Ik Hou Van Brabant team! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

Wilt u de afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto's van de recente uitjes

40ste verjaardag Jurgen – Waalwijk

Op de dag voor zijn 41ste verjaardag vierde Jurgen op het nippertje toch nog met zijn vrienden en familie zijn 40ste verjaardag en natuurlijk mocht Ik Hou Van Brabant op deze speciale oudejaarsdag niet ontbreken!

Carnaval HDL 2017 – Pronkzitting

Snevelbokken, Snevelgeiten en Zandkruiers De Pronkzittingen zitten er weer op en wat hebben we genoten met z’n alle! Ikke in ieder geval wel. Unne Skônne Prins, Prins Ton dun Twidde en samen mijn zijn broer Mark gaan ze een Spetterende carnaval tegemoet. Elk jaar ga ik met plezier naar de Snevelbokkenstal om mee te helpen […]

Welcome On Board Stichting OOG en SKBO

Na een dag vergaderen, lunchen en dineren was het dan eindelijk tijd om de meegebrachte skipakken en klompen aan te doen en de sombrero’s op te zetten, want de Welcome On Board spelshow stond op het programma om deze intensieve dag feestelijk af te sluiten!

Kerstborrel Siba Uden On Ice

Ho Ho Hooo, dit keer een compleet ander kerstfeest voor de medewerkers van Siba met de Ik Hou Van Kerst spelshow! Bij Uden On Ice was het prima feesten, drinken en eten en natuurlijk een prachtige ambiance voor deze kerstborrel.

Ik Hou Van Kerst met MaasWaal college Wijchen

Ho Ho Ho, vandaag weer te gast bij het MaasWaal college in Wijchen met de Ik Hou Van Kerst show! Na het succes van 2014 en de oudhollandse spelletjes van 2015 was het duidelijk weer tijd voor een gezellige kerstborrel met een beetje strijd, maar met name gezelligheid!

Ik Hou Van Kerst Battle Slim, MTC en Ermers bij Kerkzicht

De speciale Ik Hou Van Kerst battle tussen Slim Telecom, MTC Bernheze en Ermers Grondwerken bij zaal Kerkzicht was bijzonder geslaagd! Nooit eerder streden drie verschillende bedrijven zo tegen elkaar onder leiding van het Ik Hou Van Brabant team.

Kerstborrel Smink Veghel met Ik Hou Van Kerst

In de tot feest- en dinerzaal omgebouwde locatie van Smink in Veghel werd er dit jaar flink uitgepakt met de kerstborrel! Aansluitend aan het werk stond al gelijk de Ik Hou Van Brabant-Kerst show klaar om met een pilsje in de hand goed te starten!

Kerstborrel Rabobank Peel Noord bij Bavaria Brouwerij Café

De kerstborrel en de uitreiking van de kerstpakketten kregen dit jaar een bijzonder tintje met de Ik Hou Van Brabant-Kerst spelshow! In het altijd mooie Lieshout waren we te gast bij het Bavaria Brouwerij Café om voor Rabobank Peel Noord een geweldige avond te verzorgen.

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.