Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

Strijd en strij-je met Jos America in Haarsteeg

Zaterdag 20 mei 2017, een mooie dag voor het personeelsfeestje van Jos America bij De Hut in Haarsteeg. Natuurlijk mocht vandaag de Ik Hou Van Brabant spelshow en de afterparty met DJ Theo niet ontbreken!

Bedrijfsuitje Verhagen bij NatuurlijkTomaat in Dongen

Op een prachtige lentedag, bij de prachtige locatie NatuurlijkTomaat in Dongen, met een prachtig bedrijf Verhagen uit Kaatsheuvel: Dat zijn samen met de Ik Hou Van Brabant spelshow de juiste elementen voor een fantastisch bedrijfsuitje!

Ik Hou Van Brabant met Octopus

Het medewerkersuitje van kindcentrum Octopus uit Boekel was er één om niet snel te vergeten, niet voor jullie en ook niet voor ons! Het is maar goed dat het dak van ’t Hofke in Handel goed vast zit, anders was het dak er vanaf gegaan!

Just Beat It met John F. Kennedy en de Korenaer

Na 2 try-outs was vandaag de allereerste officiële Just Beat It Show een feit met basisscholen John F. Kennedy en de Korenaer uit Oss. Wat een feest hebben we er samen van kunnen maken deze vrijdagmiddag bij ’t Vunderke in Macharen!

Vrijwilligersfeest Audacia

Je weet het gewoon, als je een show mag doen in een voetbalkantine, dan wordt dat een mooi feestje. Zo was dat vandaag ook het geval bij SV Audacia in Moergestel met de Ik Hou Van Brabant spelshow voor alle vrijwilligers.

CV Altiet Zat, mooi feestje bij Zin In Geffen

30 april, voorheen ook wel bekend als Koninginnedag, maar vandaag het feest van CV Altiet Zat met de Ik Hou Van Brabant spelshow bij “Zin In Geffen” in Geffen natuurlijk!

Try-Out Just Beat It!

Na een jaar van zwoegen en zweten om een nieuwe spelshow te ontwikkelen was vandaag eindelijk de Try-Out van de spiksplinternieuwe “Just Beat It!” spelshow! Partnerlocatie ’t Hôfke in Handel was het toneel van een supergezellige avond!

Kei mooi feestje met de Keien

In het uiterste hoekske van Brabant speelden we vandaag de Ik Hou Van Brabant spelshow met de Keien. Er is maar weer eens bewezen dat je er ook met een klein gezelschap een “kei” mooi feestje van kunt maken!

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden