Ik Hou Van Brabant heeft een nieuwe naam: Pop-Up Uitjes!

Met trots presenteren wij onze nieuwe naam: Pop-Up Uitjes! Alle informatie van onze Ik Hou Van Brabant website is binnenkort te vinden op onze nieuwe website www.popup-uitjes.nl.

Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

HLB NatuurlijkTomaat Dongen

Bekijk het verslag en de foto’s op onze nieuwe website Pop-Up Uitjes!

Uitje Hertog Jan Van Brabant

Bekijk de foto’s en het verslag op onze nieuwe website: Pop-Up Uitjes

Feest VV Handel

Bekijk het verslag en de foto’s op onze nieuwe website: Pop-Up Uitjes

Feest Tourclub Handel

Bekijk het verslag en de foto’s op onze nieuwe website: Pop-Up Uitjes

Familie Zwaans

Bekijk het verslag en de foto’s op onze nieuwe website: Pop-Up Uitjes Familiedag Schaijk – Familie Zwaans

TWC Ons Verzet in Schaijk

Kijk voor de foto’s en het verslag op onze nieuwe website: Pop-Up Uitjes

Uitje raad van 11, prins en adjudanten CV Herpen

Het verslag en de foto’s zijn te vinden op onze nieuwe website: Pop-Up Uitjes

Juinders vieren 44 jarig jubileum met Ik Hou Van Brabant

44, ofwel 4 x 11 jaar; dat jubileum werd vandaag gevierd door De Juinders uit Heeswijk-Dinther. De grote zaal van de Toren was het toneel van de Ik Hou Van Brabant spelshow.

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden