Bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje organiseren met Ik Hou Van Brabant!

Het leukste entertainment van Brabant!

Het leukste entertainment vind je bij het Ik Hou Van Brabant team! Wij verzorgen originele spelshows vol humor, muziek en leuke spelelementen voor elk event! De spelshows zijn een origineel top entertainment programma voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen! Deze spelshows hebben een hoog entertainment gehalte waarbij competitie, strijd, humor, gezelligheid en hilariteit hand in hand met elkaar gaan!

Uden On Ice X-mas Show

Speciaal voor Uden On Ice presenteert het Ik Hou Van Brabant team de Uden on Ice X-mas show. Uden On Ice is al jaren een fenomeen in Uden en omgeving en deze sfeervolle winterse ambiance is natuurlijk de place to be voor uw bedrijfsuitje of eindejaarsborrel. Lees alles over de Uden On Ice X-mas Show
Uden On Ice X-mas Show

Spelshows voor elk uitje

Bedrijfsuitje-Organiseren-Brabant

Wij presenteren onderstaande shows, maar maken ook graag een show op maat voor u!

De spelshows die door het Ik Hou Van Brabant team gepresenteerd worden, zijn geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft minstens even hilarisch te worden als u op tv gezien hebt!

Bedrijfsuitje organiseren

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! Met het Ik Hou Van Brabant team krijgt uw feest een totaal andere draai! Het Ik Hou Van Brabant entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten waarbij het publiek betrokken wordt om mee te zingen!
Lees alles over: Bedrijfsuitje organiseren

Teambuilding-Ik-Hou-Van-Brabant-Holland

Familiedag organiseren

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt een show van het Ik Hou Van Brabant team! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows!
Lees alles over: Groepsuitje organiseren

Origineel-uitje-organiseren-Brabant

Groepsuitje organiseren

Wilt u de afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!
Lees alles over: Groepsuitje organiseren