Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

Popkoor Noiz uit Heesch!

De laatste show voor onze vakantie was een kei mooi feest met Popkoor Noiz uit Heesch! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow hebben we de vakantie goed ingeluid!

Geert en Els 50 jaar getrouwd!

Voor het 50-jarig jubileum van Geert en Els, reisden we vandaag af naar Liessel. Samen met alle vrienden en familie speelden we de Ik Hou Van Brabant spelshow (Met een vleugje Limburg)!

De Grote Groep 8 Show met ’t Palet

Al jaren is het een traditie, de Grote Groep 8 Show met basisschool ’t Palet uit Heeswijk-Dinther. Ook dit jaar reisden we af naar het mooie kampgebouw in Eersel om er een fantastische avond van te maken.

Familiedag familie Dortmont bij NatuurlijkTomaat

Als je een familiedag gaat organiseren, is het altijd weer een uitdaging om iets origineels te verzinnen. Dit keer was het voor de organisatie van de familiedag van de familie van Dortmont weer prima gelukt met de Ik Hou Van Brabant show bij onze partner Natuurlijk Tomaat in Dongen!

I Love Disco in Wijchen

Back to the 70’s met de I Love Disco show! Na de succesvolle Ik Hou Van Brabant show voor “De Eerste Stap” beleefden we vandaag weer een top avond met de medewerkers van deze kinderopvang.

Familiedag feestje met de familie Bertens

Reusel, een prachtige plek voor een mooi familiedag feestje op deze ietwat sombere zaterdagmiddag. En een feestje maken met de familie Bertens, dat bleek geen enkel probleem!

De Grote Groep 8 Show met ’t Maxend uit Nistelrode

Het schooljaar nadert weer zijn einde, dus is het weer tijd voor de groep 8 kampweken. Daarmee is het dus ook weer tijd geworden voor de Grote Groep 8 shows en de eerste van dit seizoen was met Basisschool ’t Maxend uit Nistelrode!

Top Just Beat It uitje Cromvoirt!

Wie durft te zeggen dat Just Beat It met 15 man geen succes kan zijn, die heeft dat mooi helemaal mis! Het was echt een top avond in het hart van Cromvoirt met de PI, een avond waar het nog lang over zal gaan!

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden