Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

De Grote Groep 8 Show – Maxend Nistelrode

Net als vorig jaar waren we ook dit jaar weer te gast in de Coxse Boerderij in Gemert voor de Grote Groep 8 Show met alle afzwaaiende leerlingen van ’t Maxend uit Nistelrode.

Uitje Forte Vicante

Wat moeten we dit jaar nou toch eens doen met ons koor? Die vraag stelde de organisatie van het jaarlijkse uitje van het koor zich. Al snel kregen ze van Eeterij Van Son de tip om het Ik Hou Van Brabant team te boeken, want dat zou echt leuk zijn…

Leukste familiedag Valkenswaard

Ook voor familiedagen ben je bij Ik Hou Van Brabant aan het juiste adres! Zo waren we vandaag te gast bij de familie Heijmans in Valkenswaard om de leukste familiedag in tijden te vieren met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Jaarsluiting voetbalclub Maaskantse Boys

Nadat we in 2015 al te gast waren geweest voor een select groepje van de selectie van de Maaskantse Boys, zijn we vandaag weer afgereisd naar Maren-Kessel om met de Ik Hou Van Brabant spelshow een kei skôn begin van de avond te maken tijdens de jaarafsluiting van de selectie van voetbalclub Maaskantse Boys.

Grote Groep 8 Show Palet Heeswijk-Dinther

Het einde van het schooljaar is weer in zicht. Dit betekent voor vele scholen dat het tijd is voor het jaarlijkse schoolkamp. En wat is er nou leuker dan tijdens het schoolkamp de Grote Groep 8 show te spelen?

Teambuilding dag Barry Emons

De teambuilding dag van Barry Emons is er één geworden om niet snel te vergeten. Bij zaal Kerkzicht in Loosbroek was het een dag vol strijd en met name ook een hoop gezelligheid.

Familiedag familie Gabriels

Na verschillende familieweekenden organiseerde de familie Gabriels dit jaar een familiedag bij d’n prins in de tuin. Na een fanatiek potje beachvolleybal werd er uiteraard om mooie prijzen gestreden bij de Ik Hou Van Brabant spelshow!

PV uitje brandweer Helmond

Nadat we gespot waren bij de brandweer in De Rips, waren we vandaag te gast bij het PV uitje van de beroepsbrandweer van Helmond. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow hebben we geprobeerd deze spuitgasten wat over Brabant bij te leren en met name een gezellige avond gehad.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden