Ik Hou Van Brabant

Ik Hou Van Brabant, een origineel maar bovenal geweldig entertainment programma voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen! Ik Hou Van Brabant is een uitdagend teamspel met prikkelende vragen, muziek uit de ouwe en nieuwe doos en uitdagende opdrachten en dit alles natuurlijk over het prachtige Brabant, de Brabantse gebruiken en natuurlijk ontbreken de bekende Brabanders niet. Deze spelshow heeft een hoog entertainment gehalte waarbij competitie, humor, gezelligheid en hilariteit hand in hand met elkaar gaan! Geïnspireerd door Ik Hou Van Holland Het spel Ik Hou Van Brabant is geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft even hilarisch te worden als u op tv gezien hebt!

Spelshows voor elk uitje

Wij presenteren onze eigen spelshows, maar maken ook graag een show op maat voor u! De spelshows die door het Ik Hou Van Brabant team gepresenteerd worden, zijn geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft minstens even hilarisch te worden als u op tv gezien hebt!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! Met Ik Hou Van Brabant krijgt uw feest een totaal andere draai! Het Ik Hou Van Brabant entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten waarbij het publiek betrokken wordt om mee te zingen!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt een show van het Ik Hou Van Brabant team! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

Wilt u de afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto's van de recente uitjes

Bedrijfsuitje Actemium Industrial Services

Toen Bas en Frank het bedrijfsuitje van Actemium Industrial Services moesten regelen, kwam al snel het Ik Hou Van Brabant team ter sprake. Met de Welcome On Board show was het geen probleem om van dit bedrijfsuitje een kei mooi feest te maken!

Personeelsuitje Den Bosch Nedis

Personeelsuitje Den Bosch met Nedis en CDC

Dat ze in Den Bosch een feestje kunnen bouwen hadden we natuurlijk wel verwacht. Ook uit het personeelsuitje van Nedis en CDC bleek dit maar weer bij 073 Meeting Company op industrieterrein De Brand in Den Bosch.

Bavos voetbalclub uitje

Welcome On Board voetbalclub Bavos Bakel!

Op 1 dag na precies een jaar geleden stonden we met de Ik Hou Van Brabant spelshow in Bakel bij voetbalclub Bavos. Vanwege deze prachtige herinnering waren we vandaag weer te gast, dit keer met de Welcome On Board show!

Sneak preview met Ondernemersbelang HD

Wat een mooi platform om onszelf vandaag te presenteren: Het ondernemersbelang Heeswijk-Dinther! En hoe kun je jezelf nou beter presenteren dan met doen waar je goed in bent: De Ik Hou Van Brabant spelshow!

40ste verjaardag Jurgen – Waalwijk

Op de dag voor zijn 41ste verjaardag vierde Jurgen op het nippertje toch nog met zijn vrienden en familie zijn 40ste verjaardag en natuurlijk mocht Ik Hou Van Brabant op deze speciale oudejaarsdag niet ontbreken!

Carnaval HDL 2017 – Pronkzitting

Snevelbokken, Snevelgeiten en Zandkruiers De Pronkzittingen zitten er weer op en wat hebben we genoten met z’n alle! Ikke in ieder geval wel. Unne Skônne Prins, Prins Ton dun Twidde en samen mijn zijn broer Mark gaan ze een Spetterende carnaval tegemoet. Elk jaar ga ik met plezier naar de Snevelbokkenstal om mee te helpen […]

Welcome On Board Stichting OOG en SKBO

Na een dag vergaderen, lunchen en dineren was het dan eindelijk tijd om de meegebrachte skipakken en klompen aan te doen en de sombrero’s op te zetten, want de Welcome On Board spelshow stond op het programma om deze intensieve dag feestelijk af te sluiten!

Kerstborrel Siba Uden On Ice

Ho Ho Hooo, dit keer een compleet ander kerstfeest voor de medewerkers van Siba met de Ik Hou Van Kerst spelshow! Bij Uden On Ice was het prima feesten, drinken en eten en natuurlijk een prachtige ambiance voor deze kerstborrel.

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.