Dé specialist in spelshows voor elk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje!

Ben je een bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje aan het organiseren? Top dat we je hier tegenkomen! Je bent namelijk bij dé specialist in spelshows voor elk uitje op elke gewenste locatie uitgekomen. Al sinds 2010 organiseren wij uitjes met een super entertainment programma waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Bedrijfsuitje

Dit jaar wordt uw bedrijfsuitje of personeelsfeest alles behalve saai! U bent niet voor niets op deze website terecht gekomen, want met één van de spelshows krijgt uw feest een totaal andere draai! Het professionele entertainment team verzorgt leuke en originele 2 uur durende spelshows met een scala aan humoristische vragen en opdrachten, afgewisseld met vele swingende muziekfragmenten! Al vele kleine en grote bedrijven gingen u voor in het organiseren van een fantastisch bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren

Familiedag

Elke keer is het weer een hele opgave: De jaarlijkse familiedag organiseren… Maar deze keer ga jij het eens helemaal anders doen: Je boekt één van de gevarieerde spelshows! Wij verzorgen leuke en originele 2-uur durende spelshows met quizvragen, veel muziekvragen en natuurlijk leuke opdrachten voor jou en jouw familie. Voor elk niveau hebben we vragen, dus alle neven, nichten, ooms, tantes, opa’s en oma’s kunnen meedoen met deze unieke shows. Het wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Familiedag organiseren

Groepsuitje

De afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Dan moet je een spelshow zoals Just Beat It, Welcome On Board of de Ik Hou Van Brabant spelshow echt gespeeld hebben! Voor al deze gelegenheden zijn onze entertainment shows een geweldig idee!

Groepsuitje organiseren

Special: Groep 8 leerlingen

Niet alleen bij bedrijven, families en grote groepen kunt u ons vinden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het presenteren van De Grote Groep 8 show, speciaal op maat gemaakt voor de (bijna) schoolverlaters! Door onze ruime ervaring met kinderen van alle leeftijden, weten wij er voor deze kinderen echt een avond van te maken waar ze het nog lang over zullen hebben! Ideaal dus voor elk groep 8 kamp!

Groep 8 kamp organiseren

Recente uitjes

Lees hier het verslag en bekijk de foto’s van de recente uitjes

Top Just Beat It uitje Cromvoirt!

Wie durft te zeggen dat Just Beat It met 15 man geen succes kan zijn, die heeft dat mooi helemaal mis! Het was echt een top avond in het hart van Cromvoirt met de PI, een avond waar het nog lang over zal gaan!

Jeannette en Gerben 25 jaar getrouwd!

25 jaar getrouwd! Dat is echt een hele prestatie tegenwoordig en daarom werd er groots uitgepakt bij de Stek in Raamsdonksveer met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Familie Kezer: Just Beat It

Na het succes van de Ik Hou Van Brabant show waren we vandaag bij de familie Kezer te gast met de spiksplinternieuwe Just Beat It show. Net als vorige keer was het weer een succes voor jong en oud!

Ik Hou Van Kerst, midden in de zomer!

Ho Ho Ho. Nee, er gaat niks mis op deze website, vandaag waren we met de Ik Hou Van Kerst show echt te gast bij Brabantzorg locatie Sint Antonius in Volkel!

IVT kraamzorg bij Zin In Geffen!

Dat zowel IVT kraamzorg als Ik Hou Van Brabant gegroeid zijn, bleek vandaag tijdens het personeelsuitje van IVT bij Zin In Geffen! IVT was één van de eerste gasten van Ik Hou Van Brabant in november 2010 en toen Lydia en Marjon voor 2017 een uitje moesten boeken, dachten ze gelijk weer aan het grote […]

Just Beat It met de (Ex) prinsen en (Ex) adjudanten HDL

Speciaal vanuit Katwijk aan Zee waren de scheidsrechters van de Just Beat It show ingevlogen om voor de (Ex)-Prinsen en (Ex)-Adjudanten van HDL een mooie show te verzorgen. Kosten nog moeite werden gespaard om de jaarlijkse feestdag spectaculair af te sluiten!

Kei skôn feest in Stevensbeek

Voor vriendengroep Kei Skôn uit Vorstenbosch speelden we vandaag de Ik Hou Van Brabant spelshow. En niet op zomaar een locatie, maar in de kerk van het klooster van Stevensbeek, wie had dat vandaag nou gedacht…

Ik Hou Van Brabant bij Hoeve Strobol met Verba en KLV

Hoeve Strobol was vandaag het toneel van de Ik Hou Van Brabant spelshow voor bedrijven Verba en KLV. Een unieke locatie met een goei publiek om er een mooi feestje van te maken!

Bedrijfsuitjes

Hieronder een greep uit de vele verschillende bedrijven waarvoor het Ik Hou Van Brabant team één of meer van de geweldige shows heeft verzorgt.

Kom met ons in contact

Wij staan u graag te woord om u een persoonlijk advies te geven. Neem daarom direct contact met ons om te checken of uw gewenste datum nog beschikbaar is en om in een FPG’tje (fijn persoonlijk gesprek) de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier:

* Verplichte velden