Bedrijfsuitje organiseren in Brabant?

Ben jij de organisator van een origineel bedrijfsuitje? Tijd om even de werkstress los te laten en om samen en tegen elkaar de strijd aan te gaan tijdens één van onze unieke spelshows. Wij zijn namelijk dé specialist in het organiseren van professionele spelshows voor personeelsuitjes van 20 tot 200 personen.

Bedrijfsuitje organiseren in Brabant

Het Ik Hou Van Brabant entertainment team verzorgt voor jullie bedrijfsuitje een unieke en eventueel gepersonaliseerde spelshow. Tijdens de show wordt in 3 teams gestreden met humoristische vragen en opdrachten in rap tempo afgewisseld met muziek waarbij de onderlinge strijd gegarandeerd losbarst. Dit uitje kan dus niet alleen als een gezellig feest gezien worden, maar is ook een echte teambuilding die de teamgeest en het samenwerkingsverband zal versterken!

Kies uit één van de volgende shows of vraag naar de mogelijkheden voor een show op maat:

Gedurende de show maken wij foto’s en direct na afloop worden deze foto’s samen met een leuk verslag op deze website gepubliceerd zodat iedereen die er niet bij was, kan zien wat hij of zij gemist heeft van deze originele teambuilding.

Bedrijfsuitje op elke gewenste locatie

Onze professionele installatie is in te zetten op (bijna) elke gewenste locatie. Hebben jullie een mooie kantine of bedrijfsruimte of heb je al een horeca locatie gevonden voor het bedrijfsuitje? Ons flexibele team komt graag naar elke gewenste locatie om een onvergetelijke show te verzorgen!

Daarnaast heeft Ik Hou Van Brabant verspreid over Brabant een uitgebreid netwerk van partnerlocaties waarvan wij zeker weten dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo organiseren wij een fantastisch uitje rond Eindhoven en worden jullie bedrijfsuitje uitstekend ontvangen rond Den Bosch en Oss en rond Tilburg en Breda. Vertel ons jullie wens en budget en wij zorgen zo spoedige mogelijk voor een aantrekkelijk aanbod.

Offerte aanvragen

Veel bedrijven uit Noord-Brabant en omgeving hebben al een origineel bedrijfsuitje via ons georganiseerd. Hebben jullie een eigen locatie en wil je alleen de spelshow boeken? Of zullen wij je ontzorgen door ook de locatie en een hapje en een drankje te regelen? Elk uitje is weer uniek en elke organisator heeft eigen wensen, daarom brengen we graag een offerte op maat uit. Uiteraard hopen we binnenkort ook voor jouw bedrijf een geweldige spelshow te mogen organiseren!

Direct een offerte aanvragen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Vul onderstaande offerteaanvraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje
* geeft aan of dit veld verplicht is

Hieronder vindt u verslagen en de bijbehorende foto’s van een greep uit de bedrijfsuitjes waarvoor wij een show verzorgd hebben: