Bedrijfsuitje Veghel met Van Leiden

De maand september is weer goed van start gegaan met het bedrijfsuitje van Van Leiden Interieur uit Veghel bij de Afzakkerij in Veghel. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd er flink gestreden om de hoofdprijs!

Na de Escape City en een heerlijk diner was het een Brabants kwartiereke later dan gepland tijd om aan de strijd te beginnen. Op een ludieke wijze werden de captains van team Rood, Wit en Blauw voorgesteld waarna in een flink tempo leuke spellen gespeeld werden met natuurlijk een Brabants tintje maar zeker ook met een Van Leiden interieur tintje. Door de aangeleverde informatie en een bezoekje aan jullie mooie bedrijf konden we de show perfect personaliseren waardoor het ook echt jullie show werd! Na 2 spelrondes lagen de scores lekker dicht bij elkaar waardoor alles nog mogelijk was. Uiteindelijk ging de overwinning naar team Blauw! Zij wonnen nipt met 64 punten. Team wit eindigde als tweede met 63 punten en tot slot team rood met 59 punten.
Dames en heren, het was een erg gezellig bedrijfsuitje! Bedankt voor jullie deelname en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

2 thoughts on “Bedrijfsuitje Veghel met Van Leiden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *