Feest Locaties | Partners

De door het Ik Hou Van Brabant team gepresenteerde quiz- en spelshows zijn te boeken op iedere locatie. Een mooie locatie op het oog in Eindhoven, Tilburg of Best? Heeft een lid van de organisatie een grote tuin of een ruime schuur? Het Ik Hou Van Brabant team heeft een mobiele show, zodat het (bijna) altijd mogelijk is om op elke gewenste locatie één van de quiz- en spelshows te presenteren. Daarnaast zijn wij in de loop der jaren bij diverse feest locaties te gast geweest. Op deze pagina geven we een overzicht van onze belangrijkste partner feest locaties.

Feest locatie in Brabant

Feest locaties in Brabant

Met trots mogen wij samenwerken met de onderstaande locaties:

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Feest Locatie in Brabant

Het Ik Hou Van Brabant themafeest of één van de andere unieke spelshows zijn natuurlijk niet alleen voor bovengenoemde feest locaties te reserveren. Wij verzorgen de spelshows op elke locatie in Brabant en zelfs daarbuiten! U komt ons tegen van Breda tot Eindoven en van Den Bosch tot Tilburg. Heeft u een prachtig bedrijfsrestaurant, een oude boerenschuur, multifunctionele sportkantine, aula of andere locatie in gedachte? Geen enkel probleem! U kunt zelf zorgen voor de hapjes en drankjes en bent u nog op zoek naar een goede catering service, dan raden wij u Hutten Catering, Partycatering Verstraten en La Casserole aan.

Hutten exclusieve catering

Logo Hutten CateringMet de catering van Hutten weet u zeker dat uw feest in goede handen is. Gastvrijheid en ambachtelijk bereid eten en drinken zijn de kernwaarden van dit prachtige bedrijf. Als de samenwerkers van Hutten catering met uw uitje aan de slag gaan kunt u ervanuit gaan dat zij komen met trendy concepten en innovatief maatwerk. Wij kijken er naar uit om samen met Hutten een fantastische spelshow op elke denkbare locatie te organiseren! Op de website van Hutten Catering vindt u alle informatie voor een onvergetelijk feest.

Catering La Casserole

logo_casseroleZij verzorgen uw feest tot in de puntjes op hun eigen locaties in Eindhoven (Het Ketelhuis) en Sint-Oedernrode (Kasteel Henkenshage) en ook voor tenten, de inrichting en decoratie daarvan, draaien zij hun hand niet om! Kortom een uitstekende partner waar het Ik Hou Van Brabant team al jaren mee samenwerkt.

Partycatering Verstraten

logo_catering_verstratenDeze professionals staan voor vakwerk met aandacht voor details. Zij nemen u al het werk uit hand, daarbij kan het gaan om de meest geschikte locatie, verrassende en makkelijke hapjes en drankjes, de vriendelijkste bediening, sfeervolle aankleding, en comfortabele zitgelegenheden. Kijk hier voor alle informatie.