Vrijgezellenfeest, groepsuitje of teamuitje organiseren! Knallen met Ik Hou Van Brabant!

Wilt u de afsluiting van het seizoen vieren? Is het weer tijd voor een teamuitje? Ga je jaarlijks op stap met een stel vrienden en vriendinnen en zoek je nog een stuk invulling voor een avond of ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Voor al deze gelegenheden hebben wij een geweldig show!

Laat jezelf entertainen met één van onze spelshows! Dit avondvullende programma heeft tal van spelelementen als interessante en humoristische triviant vragen en opzwepende muziekvragen.

Gedurende de show maken wij leuke foto’s van alle deelnemers zodat jullie later terug kunnen kijken op een leuk groepsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest! De foto’s zullen samen met een leuk verslag op deze website geplaatst worden.

Op de leukste locaties

Wij hebben een nauwe samenwerking met diverse horeca locaties in onder andere de regio’s Gemert – Helmond, Eindhoven, Tilburg – Breda en Den Bosch – Oss en samen kunnen wij leuke arrangementen samenstellen. Vraag bij de reservering naar de mogelijkheden.

Hebben jullie zelf een plek waar je het uitje organiseert? Een horecalocatie, de voetbal-, hockey of tenniskantine, de sporthal, de tuin van de sponsor, een tent of een schuur? Ons team komt ook graag op jullie locatie om een geweldige show te verzorgen!

Hieronder vindt u een overzicht van de foto’s en het verslag van de laatste 5 groepsuitjes, teamuitjes en vrijgezellenfeesten waarvoor wij een show verzorgd hebben: