Onvergetelijk uitje Badmintonclub Netwerk Eindhoven

Het Ik Hou Van Brabant team streek vandaag weer neer bij Het Keetelhuis in Eindhoven van onze partner La Casserole. Dit keer waren we te gast bij het onvergetelijke uitje van badmintonclub Netwerk uit Eindhoven!

Met 3 teams van ongeveer 10 personen speelden we de Ik Hou Van Brabant spelshow. De captains Ian, Peter en Frank zorgden ervoor dat hun team zo goed mogelijk door de middag geloodst werd. Dat ging de ene captain wat beter af dan de andere. Zeker het rad was deze keer niet ieders vriend, want hij bleef dit keer buitengewoon vaak op de PECH steken. Gelukkig werd daar de gezelligheid en strijd niet minder om, ook niet toen team wit en blauw samen nog niet eens zoveel punten hadden als team rood. De eindoverwinning ging dan ook naar team rood met 60 punten. Team wit eindigde als tweede met 43 punten en tot slot team blauw met 24 punten.
Dames en heren van badmintonclub Netwerk, hartelijk dank voor de ontzettend gezellige middag! Laat hieronder nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen.

3 thoughts on “Onvergetelijk uitje Badmintonclub Netwerk Eindhoven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *