De Grote Groep 8 Show

Met trots presenteren wij voor u de officiële “De Grote Groep 8 Show”. Dé spelshow voor kinderen in groep 8 van de basisschool. Deze show wordt op elke gewenste locatie gegeven, denk daarbij aan een centrale ruimte in de school, maar het is natuurlijk ook de perfecte aanvulling van het “Groep 8 Kamp”! Het is een spelshow die bestaat uit 2 spelrondes van ieder ongeveer 40 minuten waarbij de kinderen in een hoog tempo moeten samenwerken om de diverse spellen tot een goed eind te brengen.

Het spel

De Grote Groep 8 Show is een gevarieerd programma speciaal gemaakt voor kinderen van Groep 8 welke u zeker niet mag missen! De 2 presentatoren van het “Ik Hou Van Brabant” team hebben zelf ruime ervaring met kinderen in de leeftijdscategorie van de kinderen van groep 8, dus weten uitstekend hoe deze kinderen geboeid blijven.
De show bestaat uit diverse soorten vragen en opdrachten waarbij educatief en de nodige humor hand in hand gaan. Denk aan vragen en opdrachten zoals triviavragen, een humoristische topografie opdracht, rekenen en ook hebben we een speciale professor opdracht. Tot slot wordt ook de muziekkennis van de kinderen meegenomen in het spel met bijvoorbeeld introraden met hits van nu en het afmaken van een trendy lied.

Teams

De kinderen worden verdeeld in 3 teams en natuurlijk krijgt iedereen een petje in de kleur van het team (Het petje mogen ze natuurlijk houden!). De drie teams gaan de strijd met elkaar aan om een mooie hoofdprijs en natuurlijk de eeuwige roem. Het winnende team wordt uiteraard extra in het zonnetje gezet ontvangt een mooie prijs.

(Ter bescherming van de kinderen, hebben we geen foto’s van deze shows op onze website staan. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u persoonlijk de foto’s kunnen tonen).