Ik Hou Van Brabant

Ik Hou Van Brabant, een origineel maar bovenal geweldig entertainment programma voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!

Ik Hou Van Brabant is een uitdagend teamspel met originele vragen, muziek uit de ouwe en nieuwe doos en leuke opdrachten en dit alles natuurlijk over het prachtige Noord-Brabant, de Brabantse gebruiken en natuurlijk ontbreken de bekende Brabanders niet. Deze spelshow heeft een hoog entertainment gehalte waarbij competitie, humor, gezelligheid en hilariteit hand in hand met elkaar gaan!

Geïnspireerd door Ik Hou Van Holland

Het spel Ik Hou Van Brabant is geïnspireerd door het bekende programma Ik Hou Van Holland met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis en belooft even hilarisch te worden als u op tv gezien hebt!

Al vele bedrijven, families en groepen gingen u voor

Het Ik Hou Van Brabant team is al sinds 2010 actief met het presenteren van spelshows op elke gewenste locatie. Al menig bedrijfsuitje en groepsuitje uit steden als Eindhoven, Den Bosch, Breda en Tilburg hebben eerder al succesvol de originele Ik Hou Van Brabant quiz gespeeld. Om een indruk te krijgen, bezoek dan onze referentiepagina’s om het verslag en de foto’s te bekijken welke we na afloop van elke show maken. Hieronder staat ook een overzicht van de laatste 5 shows: