Ik Hou Van Sinterklaas En Piet

Ik Hou Van Sinterklaas En Zwarte Piet

Entertainment in de periode van Sinterklaas en Zwarte PietSinterklaas en Zwarte Pieten show

Ik Hou Van Sinterklaas En Zwarte Piet, 2 geweldige en orginele maar totaal verschillende shows voor jong of oud! Door onze ervaringen met bedrijven en groepen van groot tot klein en onze jarenlange ervaring met kinderen, hebben wij shows voor jong en een show voor oud ontwikkeld.

Shows voor kinderen met Pieten en Sinterklaas

SONY DSCDit jaar boekt u geen clown of saaie achtergrond muziek tijdens het wachten op sinterklaas, dit jaar laat u het Ik Hou Van Sint en Piet team komen voor uw bedrijfsuitje of familiefeest! In afwachting van de Sint en zijn ervaren Pieten, die ook bij ons te boeken zijn, zorgt het Ik Hou Van Sint En Piet team voor een gezellige “Ren Je Rot” show met veel muziek en leuke vragen voor de goed en minder gelovige kinderen onder ons! Klik hier voor meer informatie.

Shows voor volwassenen

Sint en Piet showSint en Piet zijn er niet alleen voor de kinderen, ook voor volwassenen hebben wij weer een geweldige show samengesteld. Tijdens deze donkere dagen voor 5 december staan wij klaar voor uw bedrijfsuitje, familiefeest of groepsuitje waarover u als organisator veel complimenten van uw collega’s, vrienden of familie zult krijgen!
Klik hier voor meer informatie.

Zij gingen u voor

Hieronder vindt u een greep uit onze shows. Volg de link en lees de verhalen en bekijk de foto’s van gasten die eerder een Ik Hou Van Sint En Piet show hebben geboekt.

Ik Hou Van Sint en Piet shows voor Avans Hogeschool Breda en Den Bosch

Ik Hou Van Sint en Piet met zorghuizen BrabantZorg De Ruwaard Oss en Sint Antonius Volkel

Met de stoomboot door de Biesbosch met de Ik Hou Van Sint en Piet shows voor Hazera

Originele verjaardag met Ik Hou Van Sint en Piet

Kindershow Castricum