Just Beat It!

Vanaf NU te boeken!
It’s showtime met “Just Beat It! Vers van de pers en natuurlijk is deze unieke spelshow net zo interactief, gezellig en vet als je al van ons gewend bent en is natuurlijk weer op iedere locatie te spelen!

Box HandschoenenAan de ene kant draait alles weer om de strijd met en tegen elkaar maar aan de andere kant lijkt deze show op niets wat je van ons gewend bent. Geen drukknoppen, geen logo’s en nee, zelfs geen rad deze keer! “Just Beat It” is een entertaining spelshow waarbij iedereen weer mee kan doen en de 2 presentatoren ervoor zorgen dat je je geen seconde zult vervelen. Iedereen wordt met een gekleurd keycord herkenbaar in een team ingedeeld. In een rap tempo wisselen de verschillende spelrondes elkaar af met opdrachten zoals “Just Scream It”, “Just Shake It” en “Just Sing It”.

Tussen de bedrijvigheid door, worden de uitgedeelde bingokaarten met enige regelmaat getrokken. Want nee, je gaat deze keer niet alleen in teamverband voor de overwinning, er zijn ook een berg foute bingoprijzen te winnen!

De Just Beat It spelshow is te boeken voor elk type uitje, of je nu op zoek bent naar het leukste personeelsfeest ever of de blits wilt maken met jouw inbreng voor je familiedag, wij maken van elke uitje een onvergetelijk feest!

Vraag dus vandaag nog een offerte aan de splinternieuwe “Just Beat It” show voor je bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje!

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 5 Just Beat It uitjes, compleet met foto’s, een verslag en de reacties!