Kerstborrel met Ik Hou Van Kerst

Speciaal voor de kerstdagen hebben we een tijdelijke editie van de spelshow, welke geïnspireerd is door Ik Hou Van Holland: de speciale Ik Hou Van Kerst editie! Een spelshow vol humor, muziek en kennisvragen en dat natuurlijk helemaal in kerstsferen! Tijdens deze vrolijke Kerstshow worden muziek en kennisvragen over kerst gecombineerd met de bekende Brabantse gezelligheid. De ideale gelegenheid dus voor uw kerstborrel, bedrijfsuitje of familiefeest.

Kerstborrel-Kerstpakket Arrangement 2018

Ook dit jaar stellen we speciaal voor u een kerstborrel met kerstpakket arrangement samen bij Zaal Kerkzicht in Loosbroek en en een arrangement met de Ik Hou Van Kerst show bij ’t Hofke in Handel! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor kleine en grote bedrijven te bespreken.

Kerstborrel op locatie

De Ik Hou Van Kerst show kan verzorgd worden op elke willekeurige locatie. Wij komen voor uw kerstborrel graag naar uw bedrijfskantine, clubgebouw of zelf gekozen horecalocatie. Wilt u graag dat wij u adviseren voor een locatie bij u in de buurt of wilt u de organisatie van uw kerstborrel of eindejaars uitje uit handen geven? Dat is geen enkel probleem, wij denken graag met u mee.

Ik Hou Van Kerst arrangementen!

Speciaal voor deze kershows kunnen wij u speciale kerst-arrangementen aanbieden. Of het nu gaat om een kerstborrel met hapjes en drankjes of een avondvullend programma met buffet of live-cooking, in overleg kunnen wij u altijd een passende offerte aanbieden. Kijk hier voor een overzicht van alle locaties in Brabant.

MVO Kerstpakket met streekproducten

Net zo origineel als de Ik Hou Van Kerstshow, zo origineel zijn de kerstpakketten van Streekvol. Deze kerstpakketten zijn gevuld met heerlijke, ambachtelijke en pure streekproducten, zo van het land van boeren uit de streek of recht uit de keuken van diverse lokale smaakmakers!
Uw medewerkers zullen blij verrast zijn met hun pakket met een lokaal biertje, heerlijke met de hand gemaakte jams of vers geslingerde honing. Ook producten die met liefde geproduceerd of ingepakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zullen bij uw medewerkers een tevreden blik opleveren. U ziet maar dat Smaakvol en Maatschappelijk Verantwoord (MVO) een fantastische combinatie zijn! Kijk direct op de website van Streekvol, Maatschappelijk Verantwoorde Kerstpakketten 2018!