Uitje regio Eindhoven

Een uitje organiseren in de regio Eindhoven en op zoek naar een leuke activiteit? En jij hebt de twijfelachtige “eer” gekregen om er voor iedereen een onvergetelijk bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje van te maken? Dan ben je nu op de juiste website terechtgekomen! Met het Ik Hou Van Brabant team haalt u dé specialist in spelshows in huis. Wij zorgen er met één van onze spelshows voor dat jullie op elke gewenste locatie in of rond Eindhoven een fantastisch uitje beleven.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

De Tipmast – Bladel

Leuk bedrijfsuitje of familiedag organiseren regio EindhovenAl vele grote en kleine en grote gezelschappen speelden de Ik Hou Van Brabant en Welcome On Board spelshow bij De Tipmast in Bladel! In Zuid-Oost Brabant vind je aan de rand van de Kempen deze gezellige locatie waar ze weten wat een feestje bouwen is! Vanuit bijvoorbeeld de Acht Zaligheden, Bergeijk, Veldhoven en Hilvarenbeek bent u zo op deze locatie om een leuk bedrijfsuitje of gezellige familiedag te organiseren waarbij de Ik Hou Van Brabant show natuurlijk niet mag ontbreken!
Bezoek de website van De Tipmast – Bladel

Auberge Eeckaerde – Eindhoven

La Casserole - Feestlocatie Eeckaerde Eindhoven In de sfeervolste feestlocatie in Eindhoven uit de achttiende eeuw organiseert u een top feest! Deze prachtig gelegen locatie in Eindhoven in Oost-Brabant is ook de perfecte locatie voor omringende dorpen als Veldhoven, Eersel, Waalre en Valkenswaard. Of u nu een familiefeest, personeelsuitje of groepsuitje organiseert, Auberge Eeckaerde in Eindhoven is de perfecte ambiance voor één van de Ik Hou Van Brabant spelshows!
Bezoek de website van Auberge Eeckaerde