Uitje Regio Den Bosch – Oss

Een uniek bedrijfsuitje, een fantastische familiedag of een onvergetelijk groepsuitje in de regio Den Bosch en Oss organiseren? Met één van onze unieke spelshows weet u zeker dat u een onvergetelijke middag of avond beleeft. Heeft u zelf al een locatie in gedachte rond Oss of Den Bosch? Perfect, wij hebben een mobiele installatie waarmee we bijna overal een top show kunnen verzorgen. Daarnaast hebben wij ook in deze regio enkele partnerlocaties waarmee wij leuke arrangementen kunnen samenstellen. Natuurlijk is ieder uitje weer uniek, dus neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners voor een fantastisch uitje in Den Bosch en omstreken of een uniek feest in Oss en omstreken.

Zaal Kerkzicht

Zaal Kerkzicht in Loosbroek kunnen we wel beschouwen als de “Thuislocatie” van Ik Hou Van Brabant! In het pittoreske Loosbroek kun je deze prachtige feestzaal vinden die voor elk gezelschap geschikt is. Voor kleine gezelschappen wordt de zaal klein en knus gehouden, komt u met een groot gezelschap dan wordt de zaal omgebouwd tot een knallende feestlocatie! Bij deze locatie maakt het Ik Hou Van Brabant team voor elke gelegenheid en binnen ieders budget een passende aanbieding!

Bezoek de website van Zaal Kerkzicht – Loosbroek

Foto’s Ik Hou Van Kerst bij de eind 2016 compleet vernieuwde zaal “Zaal Kerkzicht in Loosbroek”