Uitje regio Gemert – Helmond

Een bedrijfsuitje of familiedag in de regio Gemert – Helmond organiseren? Dan mag het Ik Hou Van Brabant team natuurlijk niet ontbreken. De gemeentes Gemert-Bakel en Helmond kennen een rijke keuze aan prachtige locaties zoals de kastelen van Gemert en Helmond, het Boerenbondmuseum in Gemert en de gezellige terrassen van Helmond langs de oude kanaaldijk.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

De door het Ik Hou Van Brabant team gepresenteerde quiz- en spelshows zijn te boeken op iedere locatie. Een bedrijfsuitje vieren in je eigen bedrijfspand? Een familiedag vieren bij iemand in een gemeenschapshuis of bij iemand thuis? Wij bekijken graag samen met jullie hoe we dit in kunnen vullen.

Natuurlijk hebben wij ook fantastische partnerlocaties in de regio Gemert – Helmond waarmee wij vaak samenwerken en waarvan wij overtuigd zijn dat jullie uitstekend ontvangen worden!

’t Hôfke – Handel

logo-hofkeFeesterij ’t Hôfke in Handel is al jaren een zeer gewaardeerde partner van Ik Hou Van Brabant. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje, familiedag of teambuilding hoef je niet verder te zoeken; met Ik Hou Van Brabant of Welcome On Board bij ’t Hôfke heb je de perfecte combinatie gevonden! Of uw gezelschap nu uit 20 of 200 gasten bestaat, bij ’t Hofke is uw feest in goede handen! Deze feestlocatie is een prima locatie om dit jaar uw uitje te organiseren vanuit Boekel, Gemert, Helmond of bijvoorbeeld Beek en Donk. Het Ik Hou Van Brabant team heeft al voor menig bedrijf en familie een geweldige avond verzorgd. Het moet wel heel raar lopen als ze het bij ’t Hofke niet kunnen regelen! Bezoek de website van ’t Hofke

Samen met ’t Hôfke hebben wij een aantal mooie arrangementen samengesteld. De arrangementen zijn met zorg samengesteld, maar natuurlijk zijn onderlinge wisselingen en of wijzigingen in het arrangement altijd mogelijk!

Hôfkes Tapas & Ik Hou Van Brabant Arrangement

18:30: Ontvangst met een feestelijke bubbel
18:45: Broodfeestje met dippers, olijfjes en Spaanse ham
19:00: Voorgerechten: Een zestal verschillende tapas op schaal tafel, uw gasten pakken zelf wat ze leuk en lekker vinden!
19:30: Een duo van soepjes voor elke gast
20:00: 1ste spelronde Ik hou van Brabant. Lekker opwarmen! De eerste ronde staat garant voor een feestelijk begin van deze spelshow.
20:45: Hoofdgerechten: Een zestal lekkere bourgondische warme tapas waarbij uw gasten ook hier kiezen waar ze zin in hebben.
21:30: Finaleronde Ik hou van Brabant. Wie kan het beste roddelen? Wie herkent de Brabander het eerst? Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis?
22:30: Dessertbuffet
23:30: Einde avond
Te boeken voor groepen van 25 tot 50 personen. Prijs per persoon € 60,00 (inclusief tapas, onbeperkt tapbier, frisdrank en wijn en de Ik Hou Van Brabant spelshow)

Hôfkes Borrel & Ik Hou Van Brabant Arrangement

20:00: Ontvangst met een lekker kopje koffie of thee en mini Bosche bollen en een heerlijk Brabants borreltje als startschot voor Ik Hou Van Brabant
20:30: 1ste spelronde Ik hou van Brabant. Lekker opwarmen! De eerste ronde staat garant voor een feestelijk begin van deze spelshow.
21:15: Pauze met een rondje gemengde hapjes
21:30: Finaleronde Ik Hou Van Brabant met tussendoor een rondje bitterballen! Natuurlijk kan er maar één team winnen. Gaat het rode, witte of blauwe team met de hoofdprijs naar huis?
22:30: Einde van de spelshow, gevolgd door een rondje met mini-saté
23:00: Einde avond

Te boeken voor groepen vanaf 40 personen. Prijs per persoon € 39,50 (inclusief koffie, Bosche bollen en hapjes, onbeperkt tapbier, frisdrank en wijn en de Ik Hou Van Brabant spelshow)

De Brabantse Hoeve – Volkel

Brabantse Hoeve VolkelVoor gezelschappen tot 30 personen is De Brabantse Hoeve in Volkel de perfecte locatie! De oude balken en spanten geven deze unieke boerderij een echte authentieke uitstraling. En wat past er nou beter bij “Ik Hou Van Brabant” dan een locatie met de naam “De Brabantse Hoeve”? Laat jezelf verwennen en uit ervaring weten we dat hier een ruime keuze aan speciaalbiertjes te vinden is!
Bezoek de website van De Brabantse Hoeve