Uitje regio Tilburg – Breda

Jullie bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje in Tilburg en Breda kan dit jaar echt niet zonder één van onze unieke spelshows. Wij zijn de specialist in spelshows van Noord-Brabant en wij maken van jullie uitje dit jaar echt een feest!

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Bij Tilburg denken wij niet alleen de stad van de Kruikenzeikers, maar natuurlijk óók aan de stad van de Schrobbelèr. Deze kruidenbitter is een vast onderdeel is van de Ik Hou Van Brabant en Welcome On Board spelshows en zorgt alleen al voor een flinke dosis gezelligheid.

Denken wij aan de andere kant aan Breda, dan is dit volgens ons één van de steden waar de meeste bekende Brabanders geboren zijn: Van Hardwell en DJ Tiësto tot Grad Damen, van Corry Konings tot Hans van Mierlo en van Silvie Meis tot Peter van Der Vorst. Genoeg stof dus om een aantal leuke opdrachten mee uit te voeren.

Het Ik Hou Van Brabant team is flexibel en mobiel en is daarom op elke gewenste locatie in de regio Tilburg en Breda te boeken. Wij komen bijvoorbeeld voor uw bedrijfsuitje naar de eigen kantine of bedrijfsrestaurant of voor jullie teamuitje naar de voetbalkantine of bij iemand aan huis. Daarnaast werken wij samen met mooie en unieke partnerlocaties. Zo hebben we in de regio Tilburg en Breda een aantal unieke locaties waarmee wij vaak samenwerken en waarvan wij overtuigd zijn dat het jullie aan niets ontbreekt!

Natuurlijk Tomaat!

Natuurlijk Tomaat DongenSpeel de Ik Hou Van Brabant spelshow bij onze bijzondere partner “Natuurlijk Tomaat” in Dongen, een unieke locatie voor de jaarlijkse familiedag, de teambuilding of het bedrijfsuitje in de omgeving Tilburg en Breda. Tomatenkweekster Henriette heeft in één van haar kassen een unieke stek gemaakt waar de Ik Hou Van Brabant spelshow een nieuwe dimensie krijgt en waar uw gasten de gelegenheid krijgen om zelf ook in de kassen te kijken. Tomatenkweekster Henriette weet iedereen te boeien met haar verhalen en workshops over en met tomaten!
Natuurlijk zijn er mooie combinaties te boeken van de Ik Hou Van Brabant show met heerlijke workshops, vraag ons naar de mogelijkheden, wij brengen graag een passende offerte aan!
Bezoek de website van Natuurlijk Tomaat

Net Iets Anders – Oisterwijk

Uitje Organiseren bij Niet Iets Anders - OisterwijkMidden in de prachtige bossen van Oisterwijk ligt een locatie die net even iets anders is: “Net Iets Anders”. Bij deze specialist in grillen kun je uitstekend feesten, maar wat deze locatie met name bijzonder maakt zijn de grill mogelijkheden. Steengrillen kennen we allemaal wel, maar ken je Aki-Yaki, glasgrillen of Dakpan-Watergrillen al? Speciaal voor de spelshows van Ik Hou Van Brabant is er een mooi arrangement samengesteld. Vraag vandaag nog een offerte aan, zodat we een aanbieding op maat kunnen uitbrengen!
Bezoek de website van Net Iets Anders